Розробники World of Tanks зібрали мільйон доларів на реанімобілі для України

Розробники World of Tanks зібрали мільйон доларів на реанімобілі для України Фото: сайт проєкту WargamingUnited

З 18 жовтня один із найбільших світових розробників ігор Wargaming проводив благодійний проєкт WargamingUnited. Гравці ігор компанії — World of Tanks на ПК, World of Tanks Blitz, World of Tanks: Modern Armor, World of Warships, World of Warships: Legends і World of Warplanes — могли придбати унікальні українські тематичні набори та тим самим долучитися до збору на допомогу Україні.

Під час проєкту WargamingUnited гравцям вдалося зібрати понад 1 млн доларів. До благодійної акції долучилися люди зі 115 країн світу. Найбільше — у Німеччині, США, Польщі, Чехії та Великій Британії. Про це повідомили на офіційній сторінці платформи UNITED24 в фейсбуці.

Понад 1 000 000 доларів зібрали творці легендарної гри World of Tanks на машини швидкої допомоги. Понад 90 000 благодійних наборів у 6 іграх придбали поціновувачі Wargaming. Усі зібрані кошти перерахували через UNITED24 на закупівлю машин швидкої допомоги. Дякуємо Wargaming за потужний збір, який ще раз нагадав: світ з Україною. Дякуємо всім, хто долучився! — пише UNITED24.

За ці кошти будуть придбані спеціалізовані реанімобілі типу С, обладнані дефібриляторами, кардіомоніторами, кисневими балонами та апаратами штучної вентиляції легень.

Раніше "ТиКиїв" писав про пенсіонерку зі столиці, яка разом з родичкою купили дрони для ЗСУ. Гроші на них жінки відклали зі своїх пенсій.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації