У Києві відбудеться спецпоказ нового українського фільму про полоненого військового медика

У Києві відбудеться спецпоказ нового українського фільму про полоненого військового медика Кадр із фільму "Відблиск"

Наступного четверга, 16 травня, у прокат виходить новий український фільм "Відблиск" режисера Валентина Васяновича. Світова кінопрем'єра відбулася 6 вересня 2021 року в головній конкурсній програмі на здобуття "Золотого лева" 78-го Венеційського кінофестивалю.

Стрічка "Відблиск" розповідає про військового хірурга Сергія, який потрапляє в російський полон. Там він стає свідком страшних сцен приниження, знущання та катування українців. У ході обміну полоненими Сергія звільняють, і він повертається у своє колишнє цивільне життя. Він намагається знайти сенс шляхом відновлення стосунків з колишньою дружиною та їхньою дочкою. Сергій по-новому вчиться бути людиною, бути батьком, який уміє любити та підтримувати своїх близьких.

У суботу, 18 травня, в кінотеатрі "Жовтень" відбудеться спеціальний показ фільму "Відблиск". Сам кінопоказ стартує о 15:20, а після перегляду на глядачів чекає обговорення в форматі запитання-відповідь з режисером Валентином Васяновичем.

Квитки на спецпоказ стрічки можна придбати за посиланням.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці пройде найбільший дитячий кінофестиваль України. З його програмою можна ознайомитися в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації