У Києві відбувся Mind Entrepreneur Summit

У Києві відбувся Mind Entrepreneur Summit Фото: Mind Entrepreneur Summit

Днями в івент-холі "Почайна" відбулась найбільша конференція для малого та середнього бізнесу Mind Entrepreneur Summit.

Захід зібрав декілька сотень гостей, понад 50 спікерів та десятки бізнесів, що мали змогу представити себе в зоні крафтового ярмарку, на нетворкінг-сцені та серед проєктів, що пітчились перед потенційними інвесторами та партнерами.

На головній сцені Mind Entrepreneur Summit точились панельні дискусії та виступали експертні гості. Тут серед спікерів були Head of Sales SME "ОТП Банку" Ігор Цимбал, виконавча директорка IT Ukraine Association Марія Шевчук, CEO Self-ERP Олена Кузьмічова, комерційний директор IT-Enterprise Роман Яворський та інші.

Фото: Mind Entrepreneur Summit

Вони говорили про фінансування для бізнесу, повернення ветеранів, експортні галузі України, перехід на українське програмне забезпечення, вихід на зовнішні ринки тощо.

Практична сцена була присвячена щоденним, але нагальним справам. Тут темами обговорення стали:  залучення коштів для аграрного бізнесу, робота з клієнтським досвідом і клієнтськими цінностями, відкриття рахунків для ведення бізнесу за кордоном, ведення бізнесу за допомогою онлайн-маркетплейсів, системи планування ресурсів підприємств тощо.

Фото: Mind Entrepreneur Summit

Своїм досвідом та думками на практичній сцені ділились керівник альтернативних каналів продажів "ОТП Банку" Павло Гузирь, директорка департаменту комплаєнсу "Райффайзен Банку" Людмила Слободяник, керівниця В2В-напрямку OLX Ukraine Оксана Скоробреха, провідний бізнес-аналітик Self-ERP Наталія Катеринець та інші.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації