У Києві відновлюють плату за паркування на муніципальних майданчиках

У Києві відновлюють плату за паркування на муніципальних майданчиках Фото: "ТиКиїв"

З понеділка, 22 квітня, зі столичних водіїв знову стягуватимуть плату за паркування на муніципальних майданчиках. Розрахуватися можна буде у застосунку "Київ Цифровий".

У лютому 2024 року плату за паркування на муніципальних майданчиках "Київтранспарксервісу" тимчасово скасували через судовий процес про встановлення тарифів.

Тепер оплату послуги відновлюють. У зв'язку з цим у "Києві Цифровому" нагадали про правила оплати через застосунок:

  • Паркування оплачується лише у будні. Паркування на муніципальних майданчиках платне у робочі дні з 8:00 до 22:00. В інший час, у будні та цілодобово в суботу та неділю, послуга є безплатною.
  • Налаштувати сповіщення. Щоб отримувати нагадування про активне паркування, потрібно дозволити сповіщення у застосунку в налаштуваннях смартфона та перевірити їх підключення у розділі "Сповіщення" в профілі. Нагадування будуть приходити щогодини. Якщо водій забуде завершити паркування, о 22:00 застосунок зупинить його автоматично.
  • Запланувати час завершення паркування. Також можна встановити автоматичне завершення паркування. Для цього на початку паркування потрібно натиснути на позначку "годинника" та вибирати, о котрій його зупинити.

Нагадаємо, у застосунку "Київ Цифровий" вдосконалили сервіс "Погодинне паркування". Тепер у ньому можна знайти вільні місця на паркінгах у режимі реального часу. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації