У Києві запустили анонімне опитування щодо корупції у міській владі

У Києві запустили анонімне опитування щодо корупції у міській владі Фото: kyivcity.gov.ua

Міська влада Києва запустила анонімне опитування для оцінювання корупційних ризиків у своїй діяльності. Про це повідомили у Департаменті з питань запобігання та виявлення корупції КМДА.

Робоча група з оцінювання корупційних ризиків у діяльності міської адміністрації розробила анкету для громадян та юридичних осіб (насамперед, громадських організацій), які взаємодіяли, взаємодіють чи можуть взаємодіяти з КМДА.

Опитування проводять для визначення вразливих до корупції функцій та процесів у міській владі. Пройти його можна за посиланням до 30 квітня. 

Відповідь необхідно надати на кожне із запропонованих в анкеті питань. Від щирості відповідей залежить правильність визначення рівнів корупційних ризиків у міськвладі та заходів щодо їх подолання. Опитування є анонімним та не фіксує особистих даних учасників.

Результати опитування використають для подальшої мінімізації та усунення корупційних ризиків, а також врахують під час підготовки Антикорупційної програми на 2024–2026 роки.

Нагадаємо, у застосунку "Київ Цифровий" триває опитування щодо ментального здоров'я жителів столиці. Дослідження допоможе визначити, чи змінився ментальний стан людей за рік, та якими способами вони зміцнюють свою стресостійкість.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації