У Києві запустили безплатне таксі для поранених військових

У Києві запустили безплатне таксі для поранених військових Фото: БФ "Голуби миру"

У Києві працює безплатне таксі для важкопоранених військових, яким складно пересуватись самостійно. Послугу запустив благодійний фонд "Голуби миру".

Замовити таксі можуть захисники, які не здатні самостійно пересуватися або можуть робити це тільки з допомогою інших чи спеціальних засобів, або ж ті військові, пересування для яких займає багато часу та сил.

Для їхньої зручності облаштували мінівен Volkswagen Caravelle, адаптований для комфортного та безпечного перевезення військових з інвалідністю або травмами. Автомобіль обладнаний підйомником та спеціальними кріслами для таких пасажирів.

Замовляти інклюзивний транспорт потрібно заздалегідь. Зробити це можна через Telegram-бот, вказавши номер телефону, ім'я, маршрут руху, дату і час, на який потрібно подати соціальне авто. Також можна зателефонувати за номером (099) 397-62-82.

Зокрема, військові можуть замовити таке таксі, щоб доїхати до медичних закладів, реабілітаційних центрів та інших місць, де вони отримують допомогу та підтримку.

Нагадаємо, в Україні презентували освітній проєкт "Близькі" для родин та партнерок військових і ветеранів. Основна мета проєкту — дати нові знання, ідеї та місце, де вони зможуть навчитись чомусь новому.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації