У Києві завершив роботу соцпатруль, який годував безхатьків гарячими обідами

У Києві завершив роботу соцпатруль, який годував безхатьків гарячими обідами Фото: Департамент соціальної політики КМДА

У Києві з початком теплого сезону завершив роботу соціальний патруль. Він роздавав безоплатні гарячі обіди безхатькам. З 1 грудня по 31 березня таким чином роздали понад 24 тис. порцій їжі. Про це повідомили на сайті КМДА.

Протягом 18 років соцпрацівники в цей найскладніший період відвідують місця масового перебування бездомних. Люди без постійного місця проживання в найважчий для них час отримують всебічну допомогу: їм надають харчування, направляють до нічліжного відділення Будинку соціального піклування. Непоодинокі випадки, коли на місце викликали карету швидкої для госпіталізації. За 122 дні бригади виявили майже 700 бездомних осіб, а з початку 2024 року Будинок надав соціальні послуги 1039 особам, – повідомив директор Департаменту соціальної політики КМДА Руслан Світлий.

За час патрулювання соціальні працівники роздали 24400 гарячих обідів і надали всебічну допомогу 696 безпритульним. 52 людей відправили до нічліжного відділення Будинку соціального піклування, 32 – взяли на облік у відділеннях виявлення та обліку бездомних осіб. Також за час патрулювання 21 раз викликали бригаду швидкої медичної допомоги: 9 людей госпіталізували.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Бородянці відкрили відбудований Центр соціально-психологічної реабілітації. Хто та яку допомогу там може отримати – читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації