У кінопрокат вийде воєнна драма, знята в Київській області незадовго до повномасштабного вторгнення

У кінопрокат вийде воєнна драма, знята в Київській області незадовго до повномасштабного вторгнення Фото: фейсбук-сторінка фільму "Обмін"

16 травня в український кінопрокат вийде воєнна драма "Обмін" режисера Володимира Харченка-Куліковського. Про це повідомляє Держкіно.

У кіно вийде воєнна драма, знята в Київській області незадовго до повномасштабної війни
Постер до фільму "Обмін"

Сценарій фільму написаний на основі реальних подій. Зйомки відбувалися на території Київської області наприкінці 2021 року.

У кіно вийде воєнна драма, знята в Київській області незадовго до повномасштабної війни
Фото зі зйомок. Джерело: фейсбук-сторінка фільму "Обмін"

Події фільму розпочинаються з несподіваного нічного дзвінка на телефон столичного хірурга Олександра. З номера його сина подзвонив невідомий. З розмови батько дізнається, що його син Костя пішов добровольцем в армію і під час спецоперації потрапив у полон до місцевого сепаратиста, колишнього мента Привида. Щоб звільнити сина, батько має сам поїхати на лінію розмежування і привезти гроші. Та на обмін привозять іншого хлопця, і події починають розвиватися абсолютно непередбачувано. У справу вступає російський полковник ГРУ, очільник російських окупаційних військ міста, людина без моралі і правил. Перед яким вибором постане кожен з героїв і як один телефонний дзвінок перевернув долі усіх героїв цього фільму – дізнаєшся у фільмі.

Прем'єра фільму "Обмін" мала відбутися у грудні 2022 року. Та стрічка так і не вийшла у широкий прокат через масштабні відключення світла по Україні. Тому вихід фільму перенесли на травень 2024 року.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відбудеться фестиваль американського кіно "Незалежність". Які фільми на ньому представлять — дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації