У Київському зоопарку оновили ведмежі угіддя: фото

У Київському зоопарку оновили ведмежі угіддя: фото Усі фото: zoo.kyiv.ua

У Київському зоопарку оновили та покращили вольєри, у яких мешкають ведмеді. Про це повідомляє пресслужба Київзоо.

Там зазначили, що одним із головних завдань сучасних зоопарків, які опікуються відтворенням та збереженням тваринного світу, є створення для своїх мешканців умов, наближених до природних.

Тому до весняного пробудження ведмедів у зоопарку дооблаштували їхні вольєри. Для клишоногих встановили два питні фонтанчики та годівничку-барабан, підвісили чотири гамаки, облаштували дерев'яну платформу для денного відпочинку та альпійську гірку.

0 / 0

Також досипали лісовий ґрунт, який засадили кущами малини та фруктовими деревами, поміж яких облаштували галявинки, вкриті різнотрав'ям з польовими квітами. Для підтримки цієї зеленої оази організовано спеціальну систему дощування.  

Ведмеді із захопленням сприйняли це оновлення, цілими днями досліджуючи територію. Тож глядачам іноді доводиться вишукувати клишоногих серед повалених стовбурів, кам'яних гротів та лісової зелені, — кажуть у зоопарку.

Там додали, що щодня між 12:00 та 12:30 ведмеді Київзоо смакують ситний ланч.

Нагадаємо, раніше у Київському зоопарку до літніх вольєрів повернулися капібари та бегемот Лілі. Також у зоопарку можна побачити цвітіння весняних квітів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації