Українські бренди представили свої вироби на найбільшій у світі виставці меблів

Українські бренди представили свої вироби на найбільшій у світі виставці меблів Фото надане пресслужбою

10 українських брендів представили свої вироби на найбільшій у світі виставці меблів Salone del Mobile 2024. Вироби можна було побачити на колективному стенді UKRAINE.DESIGN.BRANDS.

Українські бренди представили свої вироби на найбільшій у світі виставці меблів
Фото надане пресслужбою

Найважливіша подія у світі меблевої галузі — Salone del Mobile 2024 проходила в Мілані з 16 по 21 квітня. Компанії-учасники виставки представили там свої меблі, освітлення та декор для дому.  

Серед українських брендів на виставці були: NOOM, DONNA, WOO, llab.design, Tivoli, Mebus, oitoproducts, diza, shishkaproject і GARDI. Кожен з них вніс в експозицію свій власний стиль, цікавий та інноваційний дизайн і дбайливо продумані деталі.  

0 / 0

Участь українських брендів у Salone del Mobile підкреслює зростання міжнародної репутації України як центру креативного та інноваційного дизайну Східної Європи. Цей захід відкрив нові можливості для міжнародної співпраці та партнерств, а також сприяв розширенню глобального визнання українських дизайнерів.

Українські бренди представили свої вироби на найбільшій у світі виставці меблів
Фото надане пресслужбою

Виставка пройшла за підтримки Salone del Mobile, Посольства України в Італії та платформи NAZOVNI, що свідчить про важливість цієї події для українського бізнесу і підтримку розвитку української культурної та креативної індустрії з боку держави.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про павільйон України на Венеційській бієнале. Що там представили — дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації