Викрили ще дев’ятьох осіб, які публікували у соцмережах відео роботи ППО

Викрили ще дев’ятьох осіб, які публікували у соцмережах відео роботи ППО Фото: Getty Images

Мешканцями міста, які знімали роботу протиповітряної оборони під час чергової атаки рф на Київ, а потім виклали відео у соцмережах, займуться працівники СБУ. Про це повідомляють у Головному управлінні Національної поліції міста Києва.

Серед порушників — сім жінок та двоє чоловіків віком від 23 до 49 років. Своїми діями вони могли розкрити специфіку роботи української ППО, а окупанти могли б використати відео із соціальних мереж цих осіб для коригування повторних повітряних ударів по столиці України.

Робота ППО
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Усіх порушників було доставлено до відділів поліції, де з ними поспілкувалися оперативні співробітники. Вони надали пояснення. Наразі порушників передано співробітникам Служби безпеки України для з'ясування всіх обставин.

Нагадаємо, що в Україні наразі заборонено знімати та оприлюднювати відео- і фотоматеріали, пов'язані з роботою ППО, а також наслідків ворожих обстрілів. Публікація подібних фото- і відеоматеріалів розцінюється як коригування ворожого вогню і є злочином, що карається за законом.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації