Дерева у горщику: в ботсаду Гришка проведуть виставку мистецтва бонсай

Дерева у горщику: в ботсаду Гришка проведуть виставку мистецтва бонсай Фото: unsplash.com

У ботанічному саду імені Гришка з 26 до 28 квітня проходитиме виставка мистецтва вирощування карликових дерев бонсай. Про це повідомили у пресслужбі ботсаду.

Подія проходитиме у лівому крилі оранжереї "Старий купол" у відділі тропічних та субтропічних рослин. Відвідати її можна буде з 10:00 до 17:00. 

Вісім майстрів бонсай з різних міст України представлять на виставці свої дерева та композиції у традиційному стилі.

Які заходи пройдуть в межах експозиції:

  • 26 квітня — "День початківця". Усі майстер-класи та обговорення у цей день будуть присвячені основам роботи з бонсаєм, питанням правильної агротехніки та естетичним аспектам культури.
  • 27 та 28 квітня — майстер-класи по роботі зі шпильковими хвойними від Олександра Єрмоленка, Назара Кравченка та Станіслава Одягайла.

Крім того, цього року на виставці вперше проведуть конкурс "Дебют", на якому учасники-початківці представлять глядачам та журі свої роботи. За підсумками конкурсу переможець отримає спеціальний приз.

Нагадаємо, у Нью-Йорку відкрилась експозиція українського художника Олексія Щербака "Жертви Гренуя". Проєкт, натхнений романом Патріка Зюскінда "Парфуми: історія одного вбивці", є першою сольною виставкою митця у найбільшому місті США.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації