Фестиваль "Вулична їжа" повернеться після більш ніж дворічної перерви

Фестиваль "Вулична їжа" повернеться після більш ніж дворічної перерви Фото: facebook.com/ulichnayaeda

У Києві цього літа вперше за понад два роки відбудеться фестиваль "Вулична їжа". Його проведуть на традиційній локації "Арт-завод Платформа" 1-2 червня.

За словами організаторів, це буде найбільший фуд-маркет країни, на якому працюватимуть 40 резидентів з різноманітними вуличними стравами.

У програмі фестивалю — благодійні аукціони, живі виступи музичних гуртів, маркет крафтових товарів від локальних виробників, маркет товарів для домашніх улюбленців. Також працюватимуть кінотеатр та лекторій, дитячий майданчик та зони відпочинку, заплановані спортивні розваги.

В цьому році ми співпрацюємо з благодійними фондами та організаціями, які підтримують ЗСУ та постраждалих від військових дій в Україні. Збираємо донати та підтримуємо фонди медійно та офлайн на фестивалі, — кажуть організатори.

Квитки можна придбати заздалегідь онлайн та у дні проведення заходу — на вході.  Для військових, дітей до 12 років, вагітних жінок та людей пенсійного віку вхід буде безплатним.

Нагадаємо, у Києві відкрився музей ретро-техніки "Колеса Історії", який мав розпочати роботу ще у 2022 році. У ньому зібрані понад 100 ретро автомобілів та мотоциклів, кожен з яких має свою історію.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації