Киян запрошують на день відкритих дверей до Капсули сортування

Киян запрошують на день відкритих дверей до Капсули сортування Фото: nowaste.com.ua

Громадська організація "Україна без сміття" проведе цієї суботи день відкритих дверей у капсулі сортування сміття Go To Recycling. Зазвичай доступ туди мають лише резиденти No Waste Club.

День відкритих дверей у капсулі, розташованій на вулиці Пимоненка, 13, у Шевченківському районі столиці, проходитиме 11 травня, з 12:00 до 15:00. Там кияни зможуть ознайомитися зі "сміттєвою інфраструктурою майбутнього", послухати лекції та знайти відповіді на свої питання щодо сортування. 

Що у програмі:

  • 12:00-12:30 — лекція "Як це працює" від засновниці "Україна без сміття" Євгенії Аратовської;
  • 12:30-14:00 — тестове сортування у капсулі, на яке можна принести трохи вторсировини на переробку, щоб протестувати інфраструктуру;
  • 14:00-15:00 — питання-відповіді.

Відвідувачі можуть відвідати капсулу сортування в будь-який зручний час протягом цих трьох годин. Щоб туди потрапити, потрібно заповнити анкету.

Довідка. Go To Recycling — це сортувальна міська інфраструктура у вигляді сучасних капсул з персональним доступом 24/7 для резидентів. Мережа працює за клубною системою, а резиденти отримують персоналізовану підтримку зі всіх питань щодо сортування.

Нагадаємо, у квітні на Київщині відкрили першу в Україні інноваційну станцію з переробки відходів війни. Там переробляють будівельні відходи, які накопичились у місті внаслідок руйнувань, завданих росіянами під час окупації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації