"Київтеплоенерго" протестувало половину тепломереж та ліквідувало понад 700 пошкоджень

"Київтеплоенерго" протестувало половину тепломереж та ліквідувало понад 700 пошкоджень Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

У Києві протестували на гідравлічну щільність та міцність майже 50% теплових мереж. Про це повідомили у КП "Київтеплоенерго". 

Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов
Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

У межах підготовки до зими цього року виявлено та усунено 710 пошкоджень теплових мереж, з яких майже 100 припадає на магістральні мережі, що забезпечують теплом мікрорайони.

Роботи виконуються поетапно в кожній зоні теплоджерел Києва (котелень, станцій теплопостачання, ТЕЦ). Це магістральні та розподільні трубопроводи: в Печерському, Шевченківському районах, частинах Святошинського, Оболонського, Подільського, Солом'янського, Голосіївського та Дарницького районів. Вони забезпечують теплом 4,3 тис. будівель, включаючи 2,9 тис. житлових будинків, 1 тис. адміністративних будівель, 270 закладів освіти та 68 лікарень.

Гідравлічні випробування — обов'язкова умова підготовки теплоенергетичного комплексу до наступного опалювального сезону відповідно до норм чинного законодавства. Так, завдяки інтенсивній підготовці до зими, цього опалювального сезону в Києві сталось на 15% пошкоджень менше, ніж у минулому.

Нагадаємо, що майже 300 новобудов Києва залишаються без електрики та тепла.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації