Котлован над тунелем між "Деміївською" та "Либідською" почали засипати ґрунтом: фото, відео

Котлован над тунелем між "Деміївською" та "Либідською" почали засипати ґрунтом: фото, відео Усі фото: kyivcity.gov.ua

Відновлювальні роботи у тунелі метро між станціями "Деміївська" та"Либідська" вийшли на завершальну стадію. Там вже почали засипати ґрунтом котлован навколо оновленої ділянки, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Перед тим, як засипати котлован, його залили спеціальною цементною сумішшю та майже демонтували три рівні кріплень. А незабаром на місці будмайданчика розпочнуть роботи з благоустрою території.

0 / 0

Раніше метробудівці вже завершили нову ділянку тунелю довжиною 27 метрів та посилили ті частини, що прилягають до неї з обох сторін (їхня загальна довжина — понад 50 метрів).

0 / 0

Зараз у тунелі завершують укладати нове рейкове полотно. Також там відновлюють кабельні мережі й монтують контактну рейку, через яку подається напруга.

Перед відновленням руху поїздів цією ділянкою проведуть тестові пуски, а також ретельно перевірять усі системи безпеки руху. Поновити повноцінний трафік на ділянці планують вже на початку осені.

Нагадаємо, Київавтодор оголосив тендер на капітальний ремонт зношеного шляхопроводу на вулиці Новокостянтинівській, що проходить над залізничними коліями. Його мають відремонтувати майже за 390 млн грн.

Читай також: "Як просувається будівництво метро на Троєщину: в КМДА дали відповідь"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації