LennyBus переїхав на нову локацію: де його знайти

LennyBus переїхав на нову локацію: де його знайти Фото: instagram.com/lenny.bus

Легендарний автобус-кав'ярня LennyBus змінив локацію. Цього разу він переїхав до ТРЦ Retroville. Про це повідомляють на сторінці закладу в Instagram.

Побачити та відвідати легендарну київську кав'ярню на колесах можна буде під час фестивалю автомобілів Kyiv Car Fest, який пройде 8 та 9 червня.

Якщо я вже поїхав з Городецького, то треба подивитися Київ. За 25 років я нічого й не бачив, крім того центру, тому я вирішив стати київським туристом. Пофестивалю, себе людям покажу! Бо як то кажуть, якщо Магомет не їхав на Городецького через ковіди і повномасштабні вторгнення, то старик-автобус поїде до Магомета на Виноградар! А ремонт ще почекає, — "написав" Lenny.

Зазначається, що це не остання локація. А поки що побачити LennyBus і випити в ньому кави можна буде на парковці ТРЦ Retroville біля третього входу. 

  • КОЛИ? 8–9 травня, з 9:00 до 22:00.
  • ДЕ? ТРЦ Retroville, просп. Європейського Союзу, 47.

Нагадаємо, що відома кав'ярня Lenny Bus, яка стояла на вулиці Городецького майже 25 років, у січні призупинила свою роботу. Власники автобуса не продовжили договір оренди землі через складний фінансовий стан і спад кількості відвідувачів.

У лютому Lenny Bus відправили на реставрацію. Перед цим він зробив почесне коло центром Києва через Європейську площу, Бессарабську площу, Хрещатик та Майдан Незалежності.

Читай також: "Київські кав'ярні на колесах: ​Lenny Bus, BUS CAFE та київський трамвайчик"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації