На Київщині відновлюють один із найдовших мостів: фото

На Київщині відновлюють один із найдовших мостів: фото Фото: t.me/UkravtodorNews

У Київській області триває відновлення мосту через річку Тетерів, який є одним з найдовших у регіоні. Відкрити ним рух мають до кінця цього року, повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури.

Міст завдовжки 290 метрів у Вишгородському районі Київщини був зруйнований в ході бойових дій на початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році.

До кінця місяця на споруді забетонують монолітну плиту, після чого будівельники розпочнуть гідроізоляцію та асфальтування проїзної частини. Також тут влаштують перильне та бар'єрне огородження.

На Київщині відновлюють один із найдовших мостів
Фото: t.me/UkravtodorNews

Після завершення усіх ремонтних робіт відкриють рух транспорту відновленим мостом. На час капітального ремонту мосту, поруч з ним звели тимчасовий — він зараз забезпечує логістику в бік сусідніх областей та країн ЄС.

Як раніше повідомляв заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм, новий міст буде залізобетонним та завдовжки 333,8 метра.

Усього на Київщині через війну були зруйновані 29 штучних споруд. Біля кожного зруйнованого мосту влаштували тимчасову переправу, поки триває їх відбудова.

З 2022 року в області вже відновили дев'ять мостів, а на восьми спорудах тривають ремонтні роботи. Ще один міст розпочнуть відновлювати цього року.

Раніше "ТиКиїв" розбирався, чи відкриють новий Подільсько-Воскресенський міст у вересні, як це обіцяє столична влада. Кияни чекають на відкриття цього шляхопроводу вже понад 20 років, та чи введуть його в експлуатацію цьогоріч?

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації