Неочікуваний дует: KOLA та Міша Крупін презентували ліричний трек "Тюльпани"

Неочікуваний дует: KOLA та Міша Крупін презентували ліричний трек "Тюльпани" Фото: NAME PR

Kola (Анастасія Прудіус) та Міша Крупін презентували ліричний трек "Тюльпани" — про кохання та його непрості моменти.

В основі пісні — історія пари, яка пережила сильний скандал. Артисти розповідають про свої почуття та роздуми після конфлікту, нагадуючи слухачам про важливість взаєморозуміння та прощення у стосунках. 

Ця пісня розповідає про те, як любов може поєднувати людей, попри всі труднощі та конфлікти. Як важливо пам'ятати хороші моменти у стосунках і вміти вчасно розібратися в ситуації для збереження найголовнішого — справжнього кохання. Я дуже задоволена результатом нашої роботи з Мішею і щиро сподіваюся, що слухачі відчують той настрій та ті емоції, що ми заклали в пісню, — прокоментувала прем'єру Kola.

Міша Крупін зізнався, що саме Kola запропонувала йому заспівати разом. За словами артиста, він не сумнівався ані хвилини.

Ми дуже різні виконавці, і мені здалося, що для цієї пісні — це найкраще рішення. Вона ж якраз про конфлікт і про пошуки спільної мови, якоїсь точки зіткнення. На цьому контрасті ми й зіграли. Впевнений, багато кому це відгукнеться, — зазначив Крупін.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
798d4edd-bc8a-41b5-bd57-70363302483c.jpg - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації