Одна з учасниць Нацвідбору на Євробачення 2024 зняла свою кандидатуру: причина (оновлено)

Одна з учасниць Нацвідбору на Євробачення 2024 зняла свою кандидатуру: причина (оновлено) Фото: instagram.com/skylerr_official

Співачка SKYLERR, яка брала участь у Нацвідборі на Євробачення 2024, вирішила зняти свою кандидатуру з конкурсу. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Вона виступала у Нацвідборі з піснею Time is running out під номером 8.

Співачка назвала це рішення важким та пояснила, що прийняла його через те, що голоси у "Дії" могли зарахуватись некоректно внаслідок збою, що стався напередодні увечері.

На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. "Дія" працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті. В цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію брати участь мені не цікаво, — каже SKYLERR.

Вона подякувала команді Нацвідбору за шоу, своїй команді, з якою працювала над підготовкою пісні та номера, тим, хто її підтримував, та бійцям ЗСУ.

Оновлення. Організатори Нацвідбору повідомили, що, згідно з правилами, на цьому етапі конкурсу учасники вже не можуть зняти свою кандидатуру

Якщо за результатом голосування SKYLERR стане переможницею Нацвідбору, артистка може відмовитись від укладання договору із Суспільним Мовленням на участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, — додали вони. 

Нагадаємо, увечері 3 лютого відбувся фінал Нацвідбору, на якому мали обрати артиста, що представить Україну на Євробаченні 2024. Однак під час голосування у застосунку "Дія" стався збій через занадто велику кількість охочих проголосувати. 

За словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, кількість користувачів у "Дії", які хотіли віддати голос, була рекордною за всю історію проєкту. Якщо торік у застосунку було 800 запитів за секунду, то у цьому — 15 000 запитів.

Через збій голосування у "Дії" продовжили орієнтовно до 19:05 4 лютого. Переможця Нацвідбору оголосять у прямому етері, який розпочнеться після завершення голосування.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації