Під Києвом відкрили новий рекрутинговий центр у ЗСУ

Під Києвом відкрили новий рекрутинговий центр у ЗСУ Фото: brovary-rada.gov.ua

У Броварах відкрили новий рекрутинговий центр до лав Сил оборони України. Це вже 26-й центр рекрутингу української армії. Про це повідомив уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Центр рекрутингу розташований у приміщенні ЦНАПу за адресою: вул. Героїв України, 18. Там можна дізнатися про можливості долучитися до армії, отримати консультації.

У нас в процесі переговорів, комунікацій зараз перебуваємо до десяти нових центрів. Бровари швидше за інших справилися, підготували відповідне місце. Ми навчили рекрутерів, забезпечили інфраструктури, — сказав Олексій Бежевець.

У Броварській міській раді додали, що основна функція центру — допомогти українцям та українкам визначитися з вибором посади і підрозділу для найкращої реалізації себе в Силах оборони. 

Також у міській раді підкреслили, що центр не є місцем де вручають повістки.

Сюди йдуть вже вмотивовані люди для реалізації себе в захисті Батьківщини, — сказали у міській владі.

0 / 0

У планах Міністерства оборони відкрити ще 15 центрів рекрутингу в різних регіонах України. У пріоритеті — великі міста. Незабаром такі центри можуть запрацювати в Хмельницькій та Одеській областях.

Також повідомляють, що за чотири місяці роботи до рекрутингових центрів Міністерства оборони  звернулися понад 7 000 осіб.

Нагадаємо, що наприкінці травня У Києві відкрили перший рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій. Там охочі долучитися до лав ССО можуть отримати детальну інформацію та фахову підтримку. 

Також рекрутинговий центр у ЗСУ запрацював на столичному Центральному залізничному вокзалі. Мета проєкту — розповісти людям, як вони можуть ефективно допомоги Силам оборони України, та стимулювати їх до добровільної військової служби.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації