Цього року у Києві не відкриватимуть пляжний сезон: причина

Цього року у Києві не відкриватимуть пляжний сезон: причина Фото: kyivcity.gov.ua

Цьогоріч у Києві не планують відкривати пляжний сезон, враховуючи воєнний стан. Таке рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Як і у 2022 та 2023 році, киянам не рекомендують відвідувати пляжі та зони відпочинку, щоб уникнути масового скупчення людей. У КМДА кажуть, що такі скупчення завадять безперешкодному доступу людей до укриттів під час повітряної тривоги.

Водночас на столичних пляжах і в зонах відпочинку все одно виконуватимуть сезонні роботи для підтримки порядку: обслуговуватимуть інженерні мережі, прибиратимуть, оброблятимуть території проти комах тощо.

У КМДА нагадали, що із введенням воєнного стану в усіх регіонах України з міркувань безпеки діють обмеження, встановлені місцевими військовими держадміністраціями. Зокрема, заборонили відвідувати ліси, використовувати деякі плавзасоби на водоймах, обмежили чи заборонили відвідування деяких туристичних маршрутів й об'єктів тощо.

Нагадаємо, парк-пам'ятка "Межигір'я" готується до першого туристичного сезону під управлінням держави. Його відкриття заплановано у травні цього року, повідомляється в офіційному пресрелізі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації