У Голосіївському парку пройшла масштабна толока: під час прибирання знайшли цікаві речі

У Голосіївському парку пройшла масштабна толока: під час прибирання знайшли цікаві речі Фото: фейсбук-сторінка Голосіївського парку

З нагоди Всесвітнього дня прибирання, який щорічно відзначається в третю суботу вересня, у Голосіївському парку пройшла масштабна толока. Прибирання проходило в урочищі Теремки. Про це повідомили на офіційній сторінці Голосіївського парку в фейсбуці.

0 / 0

До толоки долучилися понад 350 волонтерів і небайдужих киян. Разом вони зібрали близько 10 тонн сміття.

Понад 350 суперсвідомих людей допомогли зробити ліс ще чистішим! Серед них були школярі, студенти та трохи дорослих. Співробітники НПП теж не сачкували — науковці, природоохоронники, освітяни та адміністрація установи... Всі згуртувалися, щоб зробити довкілля чистішим і здоровішим, — пишуть на сторінці парку.

У Голосіївському парку пройшла масштабна толока
Фото: фейсбук-сторінка Голосіївського парку

Окрім твердих побутових відходів, волонтери знайшли в лісі й цікаві речі, що свідчать про безвідповідальність деяких людей. Зокрема, серед сміття в лісі знайшли шини, електротехніку, дивани, килими й навіть унітаз. Все це люди просто викинули в ліс.

У Голосіївському парку пройшла масштабна толока
Фото: фейсбук-сторінка Голосіївського парку

Все сміття, яке було в урочищі Теремки, зібрали та вивезли. Працівники парку сподіваються, що кияни будуть з турботою ставитися до природи та роботи волонтерів і більше не смітити в лісі.

Раніше "ТиКиїв" писав, що на Оболоні облаштують зелений маршрут для прогулянок. Де він відкриється та коли розпочнуться роботи — читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації