У Києві презентували шкільний посібник з порадами для спілкування з учнями і їхніми батьками під час війни

У Києві презентували шкільний посібник з порадами для спілкування з учнями і їхніми батьками під час війни Фото надане пресслужбою проєкту "Як ти, брате?"

У Києві презентували посібник "Тактична комунікація для закладів освіти". Він розповідає про те, як спілкуватися з учнями та їхніми батьками під час війни. Це збірник практичних порад, зібраних і перевірених на досвіді українських вчителів.

У Києві презентували шкільний посібник з порадами для спілкування з учнями
Фото надане пресслужбою проєкту "Як ти, брате?"

"Як ти, брате?" — це волонтерський проєкт, який розробляє безоплатні посібники з алгоритмами спілкування під час війни. Для створення посібника "Тактична комунікації для закладів освіти" команда проєкту дослідила, як війна вплинула на роботу закладів освіти в Україні і як саме змінилася робота вчителів після 24 лютого 2022 року, а також узагальнила досвід того, як українські вчителі вже справляються з новими викликами. 

На травень разом вже запланована велика презентація посібника для директорів шкіл. Для понад 100 шкіл надрукують тисячі його примірників.

У Києві презентували шкільний посібник з порадами для спілкування з учнями
Фото надане пресслужбою проєкту "Як ти, брате?"

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Київській області відкрили перший в Україні інтерактивний простір "Час на себе" та простір психосоціальної підтримки "Дбаю про себе". Яку допомогу там можна отримати — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації