У Києві скоротять маршрути автобуса №38Д та тролейбуса №12: нові схеми руху

У Києві скоротять маршрути автобуса №38Д та тролейбуса №12: нові схеми руху Фото: "ТиКиїв"

З 25 травня у столиці почнуть курсувати по-іншому автобусний маршрут №38Д та тролейбусний маршрут №12. Про це повідомили у "Київпастрансі".

Там розповіли, що зміни у схеми руху цих маршрутів вирішили внести для поліпшення транспортного обслуговування пасажирів на час ремонту аварійного перегону метро між станціями "Либідська" та "Деміївська".

Так, обидва маршрути тимчасово не заїжджатимуть на проспект Науки та вулицю Саперно-Слобідську. Раніше вони робили там "гак" біля метро "Деміївська", коли їхали у напрямку станції "Либідська".

Нова схема руху автобуса №38Д:

Нова схема руху автобуса № 38Д

Нова схема руху тролейбуса №12:

Нова схема руху тролейбуса № 12

Зазначимо, що наприкінці квітня на аварійній ділянці між стаціями метро "Деміївська" та "Либідська" будівельники розкрили тунель. Ремонт там перейшов на наступний ключовий етап. У КМДА кажуть, що роботи в аварійному тунелі проходять у надзвичайно складних умовах. Рух ним планують відновити до кінця літа.

Нагадаємо, у застосунку "Київ Цифровий" почали тестувати новий спосіб оплати проїзду без використання валідатора. Поки заплатити за проїзд, використовуючи смартфон, можна тільки у деяких столичних трамваях.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації