У Києві відкрили виставку до 10-ї річниці з дня створення Національної гвардії України

У Києві відкрили виставку до 10-ї річниці з дня створення Національної гвардії України Фото: Музей театрального, музичного та кіномистецтва України

У Києві відкрили виставку до 10-ї річниці з дня створення Національної гвардії України, яку відзначили 11 березня. Експозиція працює в Музеї театрального, музичного та кіномистецтва України.

У Києві відкрили виставку до річниці створення Нацгвардії
Фото: Музей театрального, музичного та кіномистецтва України

Ініціаторами створення виставки стали бійці 27-ї Печерської бригади Нацгвардії України. Вони передали музею військові експонати — гільзи, уламки ракет, гранатомети, каски, а також військові трофеї, здобуті на полі бою. Окрім цього, в експозиції представлені фото бійців Нацгвардії.

У Києві відкрили виставку до річниці створення Нацгвардії
Фото: Музей театрального, музичного та кіномистецтва України
  • ДЕ? Київ, Музей театрального, музичного та кіномистецтва України, вул. Лаврська, 9
  • КОЛИ? Виставка працюватиме з 21 березня протягом 10 днів. Графік роботи: понеділок, середа-неділя з 10:00 до 17:00
  • СКІЛЬКИ? Відвідування за вхідним квитком до музею

Зазначимо, що у 2014 році бійці 27-ї Печерської бригади одні з перших висунулися на східний напрямок задля виконання бойових завдань під час проведення антитерористичної операції. Бійці залучалися до бойових операцій в населених пунктах: Красний Лиман, Слов'янськ, Артемівськ, Дебальцеве, Миронівське, Станиця Луганська, Чорнухине, Вуглегірськ, Верхньоторецьке.

Під час повномасштабного вторгнення військові 27-ї Печерської бригади брали участь у відсічі і стримуванні ворога в Києві, Київській області та на сході країни.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в "Українському домі" відбудеться спецпоказ фільму "20 днів у Маріуполі". Як його відвідати — дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації