В Україні запустили інтерактивну мапу книгарень

В Україні запустили інтерактивну мапу книгарень Фото: Unsplash

Український інститут книги запустив інтерактивну мапу книжкової системи країни. Цей сервіс має сприяти популяризації читання та наблизити книжку до українського читача.

Інтерактивна мапа містить багато інформації про місця і події, які будуть цікаві читацькій аудиторії. У першому шарі зібрана інформація про українські книгарні. За її допомоги ти можеш знайти найближчу до себе книжкову крамницю, дізнатися її адресу та графік роботи. Найближчим часом на мапу додадуть шари з літературними музеями та книжковими фестивалями.

В Україні запустили інтерактивну мапу книгарень
Скриншот інтерактивної мапи книжкової системи України

Мапа книжкової системи України доступна за посиланням. Наразі на ній вже позначено 447 книгарень. Та розуміючи, що книжкова екосистема постійно змінюється, Український інститут книги просить українців долучитися до актуалізації мапи і допомогти зі збором інформації.

Ми плануємо періодично оновлювати дані на мапі, тому команда Українського інституту книги буде вдячна, якщо ви знайдете ще не позначені книгарні й надішлете нам цю інформацію, — звертаються там до українців.

Якщо ти бажаєш актуалізувати мапу, додавши до неї нові книгарні, звертайся на електронну пошту: [email protected], зазначивши в темі листа "Інтерактивна мапа".

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці презентують книгу про таємниці останнього гетьмана України — Павла Скоропадського. Про що ця книга та як відвідати її презентацію — дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації