Артем Пивоваров створив новий гурт — до складу увійшли Леви на джипі, Олексій Дурнєв і Марк Куцевалов

Артем Пивоваров створив новий гурт — до складу увійшли Леви на джипі, Олексій Дурнєв і Марк Куцевалов Скриншот із кліпу "О, Панно!"

Співак Артем Пивоваров у межах свого музичного проєкту "Твої вірші, мої ноти" створив новий гурт — "The Вуса". У склад бенду, окрім самого Артема Пивоварова, увійшли команда гумористичного каналу "Леви на джипі", шоумен Олексій Дурнєв та комік, учасник "Ліги сміху" Марк Куцевалов.

Гурт "The Вуса" вже представив свою першу роботу — пісню і кліп "О, Панно!" за віршем Павла Тичини.

Ідея зробити щось разом у хлопців виникла давно. Маючи намір створити дещо масштабне і яскраве, Артем Пивоваров запропонував музичну колаборацію, що відкрила новий напрям у культурному проєкті "Твої вірші, мої ноти".

Візуалізація "О, Панно!" — своєрідний короткометражний фільм, який кожен може трактувати по-своєму. Цей яскравий витвір уяви, сповнений гумору, повертає до часів "вусатого фанку" — важливої сторінки в історії української музики, коли попри інформаційний вакуум талановиті українці стежили за світовими трендами та вдало інтегрували їх в українську культуру.

Ще однією суттєвою відмінністю цієї роботи є те, що це перший кольоровий кліп, представлений у межах проєкту "Твої вірші, мої ноти".

Останнім часом я створював багато серйозної музики і цього разу вирішив піти іншим шляхом. Так виникло нове відгалуження проєкту "Твої вірші, мої ноти" — гурт "The Вуса". Мене приємно вразило, що в цій роботі Леви на джипі, Льоша Дурнєв та Марк Куцевалов показали себе не лише як хороші актори, а й як виконавці, адже вони також брали участь у записі та чудово впоралися із задачею. Працюючи над створенням пісні, я одразу розумів, що кліп має бути у стилістиці часів зародження "вусатого фанку", з яскравими персонажами та гумористичним підходом. На мою думку, нам це зараз потрібно, бо у всьому має бути баланс, а гумор — це те, що завжди допомагає нам не падати духом. Важливо, що дана колаборація — це не тільки гарна музична історія з позитивним вайбом, а й можливість допомогти нашим військовим, адже первинно всі наші сили спрямовані на підтримку воїнів, що захищають нашу країну, — написав Артем Пивоваров на своїй сторінці в інстаграмі під відеокліпом.

Інстаграм-сторіс @pivovarovmusic

Творча співпраця Артема Пивоварова, Левів на джипі, Олексія Дурнєва і Марка Куцевалова не обмежилася розважальною складовою. Кожен з учасників цієї колаборації активно волонтерить, тому прем'єра бенду мала ще й благодійну мету. У день релізу команда провела спільний стрім, під час якого зібрали 3 млн гривень на допомогу вісьмом підрозділам ЗСУ. Долучитися до збору можна і зараз. Банка доступна за посиланням.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, чи правда, що гурт Kalush Orchestra розпався. Коментарі від солістів гурту Олега Псюка та Тимофія Музичука шукай у нашому ексклюзивному матеріалі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

У Києво-Печерській лаврі запровадили Єдиний квиток: як він працює - 412x412
Новини

Вероніка Кіреєва

У Києво-Печерській лаврі запровадили Єдиний квиток: як він працює

Під будівлею КМДА на Хрещатику встановили Залізний трон з дронів - 412x412
Новини

Вероніка Кіреєва

Під будівлею КМДА на Хрещатику встановили Залізний трон з дронів

Геннадій Попенко: "Завдяки "Будинку "Слово" я зустрівся з дружиною та доньками на один день" - 412x412
Люди

Ольга Безсонова

Геннадій Попенко: "Завдяки "Будинку "Слово" я зустрівся з дружиною та доньками на один день"

На Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської: фото - 412x412
Новини

Вероніка Кіреєва

На Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської: фото

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації