Біля зруйнованого корпусу Академії Бойчука проведуть толоку: киян запрошують на розбір завалів

Біля зруйнованого корпусу Академії Бойчука проведуть толоку: киян запрошують на розбір завалів Афіша

Цієї суботи, 30 березня, в Києві відбудеться "Бойчуківська толока". Киян запрошують на розбір завалів Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука, яка серйозно постраждала внаслідок російської ракетної атаки на Київ 25 березня.

На толоку запрошують студентів, викладачів, випускників академії і небайдужих киян. Всі разом будуть розбирати завали зруйнованого корпусу. 

Сьогодні наш навчальний заклад важко зранений, він потребує ваших сердець, а ще рук. Так, дуже потребує просто ваших рук — просимо всіх приналежних до Академії — студентів, викладачів, колишніх студентів і колишніх викладачів, просто небайдужих громадян відгукнутися на нашу Бойчуківську Толоку! А після відбудови наша улюблена КДАПДМД ім. М. Бойчука стане краще ніж була! — кажуть організатори.

Всіх, хто бажає долучитися до толоки, просять приходити в одязі, який не шкода забруднити, і взяти рукавички. У разі повітряної тривоги толока зупинятиметься, а всіх людей проситимуть пройти в укриття.

  • ДЕ? Київ, Академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука, вул. Михайла Бойчука, 32
  • КОЛИ? Субота, 30 березня. Початок о 12:00
  • СКІЛЬКИ? Безоплатно

Також небайдужі до долі навчального закладу люди можуть фінансово долучитися до відбудови Академії Бойчука. Рахунок, куди можна перерахувати кошти, шукай за посиланням.

Нагадаємо, що внаслідок російського обстрілу Академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука втратила мистецькі фонди дипломних робіт, які збирали впродовж 80 років. Твори, що вдалося врятувати, потребують значної реставрації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації