"Київводоканал" відключає воду боржникам: як відновити послугу

"Київводоканал" відключає воду боржникам: як відновити послугу Фото: freepik.com

"Київводоканал" продовжує роботу з відключення від водопостачання столичних споживачів, які накопичили великі борги. Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Там кажуть, що заборгованість киян за водопостачання та водовідведення вже перевищила один мільярд гривень. Та нагадали, що у грудні 2023 року Кабмін скасував заборону на відключення комунальних послуг через борги й нарахування пені.

Протягом останніх тижнів фахівці "Київводоканалу" здійснили понад 200 виїздів для відключення. 90% боржників одразу ж оплатили квитанції за спожиті послуги.

Якщо споживач не реагує на попередження протягом місяця, фахівці "Київводоканалу" вимушені відключити його від послуг шляхом перекриття вентилів на вході у квартиру, — кажуть комунальники.

Щоб відновити послугу, споживачу необхідно сплатити заборгованість за спожиті послуги чи звернутись до розрахункового департаменту "Київводоканалу" для укладання договору реструктуризації або для впорядкування нарахувань.

Коли оплата буде підтверджена, контролер "Київводоканалу" розпломбує вентиль, і водопостачання відновиться.

Споживачам, які не можуть сплатити борг повністю й одразу, радять укласти договір реструктуризації, розділивши суму на щомісячні платежі. Для цього можна звернутись:

  • за адресою: вул. Електротехнічна, 16;
  • написати на електронну пошту [email protected]
  • залишити звернення у вайбері за номерами (067) 443-70-89 або (067) 443-70-71.

Нагадаємо, один з київських університетів почав надавати безоплатне житло у гуртожитку переселенцям з Луганщини. Там є кімнати на двох, трьох та чотирьох осіб, загальні кухні та санвузли, кімнати для прання та інші приміщення.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації