Костюм з написом "Свобода" та рожева сукня: одяг від українських брендів з'явився на "Оскарі"

Костюм з написом "Свобода" та рожева сукня: одяг від українських брендів з'явився на "Оскарі" Фото: Getty Images

Для цьогорічної церемонії вручення премії американської кіноакадемії "Оскар" деякі гості обрали одяг від українських брендів. 

Так, режисер оскароносного документального фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов був на червоній доріжці та врученні нагороди у класичному чорному костюмі від українського бренду Indposhiv.   

Костюм Мстислава Чернова на Оскарі
Фото: facebook.com/indposhiv

Важливим елементом костюма стала підкладка кольору морської хвилі, на якій жовтим написане слово "СВОБОДА".

Крім того, китайсько-американська акторка Лія Льюїс, відома за ролями у серіалах "Ненсі Дрю" та "Хороший лікар", з'явилася на "Оскарі" у легкій ніжно-рожевій сукні від українського бренду Lever Couture.

Одяг Lever Couture має велику популярність серед західних зірок. Серед клієнтів бренду — Крістіна Агілєра, Леді Гага, Дженніфер Лопес, Міла Йовович, Гвен Стефані, Cardi B, Мішель Єо та інші знаменитості. 

Нагадаємо, документальна стрічка Мстислава Чернова "20 днів у Маріуполі" отримала"Оскар" як найкращий повнометражний документальний фільм. Це — перший "Оскар" в історії незалежної України. У своїй промові Чернов заявив, що волів би обміняти свій "Оскар" на те, щоб росія ніколи не нападала на Україну.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації