Співачка Євгенія Власова випустила нову пісню після багаторічної перерви

Співачка Євгенія Власова випустила нову пісню після багаторічної перерви Фото: інстаграм @eygeniavlasova

Відома українська співачка Євгенія Власова презентувала нову пісню після багаторічної перерви. У 2000-х роках вона випускала багато хітів, але на піку кар'єри раптово зникла з шоубізнесу. Як згодом розповіла співачка, вона була вимушена покинути сцену, щоб лікуватися від раку.

Хворобу артистка подолала, але до активної сценічної роботи так і не повернулася. Однак, творчістю продовжує займатися — створює медитативну музику. 

Бажання записати нову пісню в Євгенії Власової виникло випадково.

Я навіть і не збиралась записувати такі пісні, бо вже дуже відійшла від поп пісень у сторону медитативної музики. Але, якось випадково в телеграм-каналі, з загальної розсилки, ця пісня відкрилась на моєму телефоні. Я й дотепер не розумію, як. І змусила мене заплакати та відчути бажання її записати. Бо в ній я відчула те, що є в моєму серці, та те, хто така жінка в цьому світі насправді, — написала Євгенія Власова на своїй сторінці в інстаграмі.

Нова пісня має назву "Любов підкорює". Авторкою слів є сонграйтерка Олеся Гаєвська, музику написала Євгенія Власова.

Раніше "ТиКиїв" писав, що Євгеній Янович і Раміна Есхакзай зізналися, чому розлучилися з коханими. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації