У Києві МАФи тепер демонтуватимуть під наглядом зоозахисників через загибель їжаків на Оболоні

У Києві МАФи тепер демонтуватимуть під наглядом зоозахисників через загибель їжаків на Оболоні Фото: unsplash.com

Відтепер під час демонтажу МАФів будуть присутні фахівці Київської міської лікарні ветеринарної медицини. Про це повідомили у "Київблагоустрої".

Таке рішення ухвалили через ситуацію, яка сталася на Оболоні, коли під час демонтажу кіосків постраждали та загинули їжаки, які зимують під МАФами. Частину тварин тоді вдалося врятувати завдяки втручанню столичних активістів.

До комунального підприємства звернулися мешканці щодо призупинення проведення демонтажних робіт, які можуть завдати шкоди тваринам. Звісно, що зупинити проведення демонтажних робіт до весни — неможливо, — кажуть у "Київблагоустрої".

 

Тож, щоб уникнути подібних ситуацій, там вирішили запросити профільних фахівців "Київської міської лікарні ветеринарної медицини". Вони тепер будуть присутніми під час демонтажів та слідкуватимуть, щоб не постраждали тварини. 

Напередодні комунальники вже здійснили спільний виїзд на демонтаж з представниками Центру захисту тварин. Під час нього їжаків під МАФами не виявили. 

Раніше "ТиКиїв" розповідав про те, як у колишній резиденції президента-втікача Віктора Януковича у Межигір'ї тренують собак для ЗСУ, психотерапії та роботи з травмованими ветеранами. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації