З Києва до Брюсселя запускають прямий автобус: розклад та ціни на квитки

З Києва до Брюсселя запускають прямий автобус: розклад та ціни на квитки Фото: пресслужба FlixBus

Автобусний перевізник FlixBus оголосив про запуск нового прямого рейса з Києва до столиці Бельгії. Він почне курсувати з 25 вересня, повідомили у пресслужбі перевізника.

Автобуси за цим маршрутом будуть їздити двічі на тиждень: з Києва до Брюсселя — щосереди та щоп'ятниці, а у зворотному напрямку — щопонеділка та щосуботи.

З Києва автобус відправлятиметься з Центрального автовокзалу о 10:30, а прибуватиме до Північного вокзалу Брюсселя о 00:30 через півтори доби. Загальний час у дорозі становитиме 39 годин.

У зворотному напрямку автобус відправлятиметься з Північного вокзалу Брюсселя о 05:15 та прибуватиме до Центрального автовокзалу Києва о 21:30 наступної доби.

Дорогою автобус заїжджатиме у Житомир, Рівне, Львів, Берлін, Магдебург, Брауншвайг, Ганновер, Білефельд, Дортмунд, Ессен, Дуйсбург, Дюссельдорф, аеропорт Кельн-Бонн, Ахен (автовокзал) та Льєж. 
 
Вартість квитків в один бік становить від 4269 грн до 5289 грн. Вона залежить від дня тижня та дати відправлення рейсу. 

FlixBus є найбільшим оператором автобусних перевезень у Європі. Загалом перевізник вже виконує 28 прямих автобусних рейсів між Україною та вісьмома країнами Євросоюзу. Дев'ять з них заїжджають в європейські аеропорти. 

Нагадаємо, щоденний фірмовий поїзд "Чорноморець", що курсує між Києвом та Одесою, тепер вирушатиме і прибуватиме під пісню MONATIK "А що?". Таким чином Укрзалізниця вирішила зарядити пасажирів позитивними емоціями та енергією та популяризувати українську музику.

Читай також: "Для вокзалів Києва та інших міст створили інтерактивну Мапу безбар'єрності"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації