Збірну України з футболу посилено охоронятимуть на Євро-2024

Збірну України з футболу посилено охоронятимуть на Євро-2024 Фото: Українська асоціація футболу

Українську збірну з футболу посилено охоронятимуть під час Євро-2024, яке відбудеться в Німеччині. Про це в інтерв'ю виданню Rheinische Post розповіла міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер.

За словами чиновниці, на чемпіонаті Європи будуть захищені всі команди, вболівальники та гості. Для цього залучать місцеву і федеральну поліцію.

До української команди застосовуватимуть особливі заходи. Ми робимо все для гарантування їхньої безпеки в Німеччині, тут заходи безпеки будуть ще суворішими, – зазначила Ненсі Фезер.

Міністерка внутрішніх справ Німеччини також зазначила, що під час Євро-2024 влада готова до ризиків, які можливі з боку хуліганів, ісламістських терористів та інших злочинців, а також до кібератак. Тому за безпеку на змаганнях відвідувачам і гравцям хвилюватися не варто.

Нагадаємо, що збірна України отримала право вчетверте поспіль виступити на чемпіонаті Європи з футболу, обігравши Ісландію у фіналі плей-оф відбору. Як пройшов цей вирішальний матч – читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації