Жодних табу: Юрій Ткач готується до нового гумористичного шоу

Жодних табу: Юрій Ткач готується до нового гумористичного шоу Афіша

Цієї середи, 17 квітня, в київському концертному залі ATLAS відбудеться перше гумористичне шоу "Просмажка". Цього вечора зіркові коміки гостро жартуватимуть один над одним.  

Участь візьмуть відомі гумористи: Вася Харізма, Кирило Ганін, Алла Волкова, Даніл Повар, Андрій Бережко, Макс Вишинський. Ведучим вечора стане Сергій Середа.  

Крім того, зірковим гостем шоу буде — актор, відомий комік Юрій Ткач. За словами Юрія, глядачам варто підготуватися до неочікуваних сюрпризів, маловідомих фактів про зірок та до жорстких жартів:  

Це шоу, впевнений, дуже полюбиться українському глядачеві. І, мені здається, через це шоу варто пройти усім комікам. Ідея такого концерту мені дуже подобається, цей формат вже давно прижився в Америці, де бере участь дуже багато зірок та політиків. Жарти можуть бути на грані й дуже жорстокі, але головне — правдиві та влучні. Жодних табу, і це приваблює мене як гумориста. Адже хочеться більш яскраві емоції пережити. Крім того, хочеться перевірити, наскільки я самокритична людина. Впевнений, 17 квітня дізнаюсь про себе дуже багато нового і цікавого, — каже Юрій Ткач.

"Просмажка" — це те, що ти ніколи не побачиш на телебаченні. Приходь на прем'єру 17 квітня до концертної зали ATLAS та будь першим, хто це побачить. Початок о 19:00. 

Квитки можна придбати за посиланням.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відбудеться фестиваль американського кіно "Незалежність". Які фільми на ньому представлять — дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації