Макс Барських та його команда опинилися в епіцентрі обстрілу в Ізраїлі

Макс Барських та його команда опинилися в епіцентрі обстрілу в Ізраїлі Фото: пресслужба Макса Барських

13 квітня Макс Барських у межах благодійного туру "Зорепад. На біс" виступив із sold out концертом у столиці Ізраїлю — Тель-Авіві. Під кінець шоу артиста почалась масована атака Ірана на Ізраїль. Через це концерт співака в місті Хайфа, запланований на наступний день, опинився під загрозою.  

Макс Барських та його команда опинилися в епіцентрі обстрілу в Ізраїлі
Фото: пресслужба Макса Барських

Вночі з 13 на 14 квітня Макс Барських вийшов на зв'язок зі своїми прихильниками, запевнивши, що він та його команда перебувають у безпеці, а доля наступного концерту вирішиться зранку.  

На щастя, концерт у місті Хайфа відбувся без жодних змін.

Відбувся неймовірний концерт в Тель-Авіві, дякую кожному, хто був разом з нами, і дякую за шалену підтримку українців. Для нас це дуже важливо. Я також вдячний усім за повідомлення та коментарі в соцмережах. У нас все добре, не хвилюйтеся, ми в безпеці та продовжуємо тур "Зорепад. На біс".  Вже третій рік поспіль росія щоденно атакує міста України, і подібні новини стали жахливою жорсткою рутиною для кожного українця. Тому нас цим не зламати і ми не з лякливих, — зазначив Макс Барських.

Макс Барських та його команда опинилися в епіцентрі обстрілу в Ізраїлі
Фото: пресслужба Макса Барських

Глядачі в Ізраїлі пришли на концерти Барських з українськими прапорами, а в очікуванні артиста на сцені вигукували "Слава Україні" та "путін х*йло".

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столичних кінотеатрах покажуть серіал з історіями незалежної України. Детальніше про це читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації