Вперше в історії гурту: в Києві "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" відіграли концерти з ексклюзивною акустичною програмою

Вперше в історії гурту: в Києві "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" відіграли концерти з ексклюзивною акустичною програмою Фото: пресслужба гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Вперше в історії гурту: "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" вирушили в тур із серією ексклюзивних акустичних концертів при свічках. Хлопці створили справжній ажіотаж: всього 8 концертів Україною, а всі квитки розкупили задовго до подій.  

11 та 12 квітня "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" зіграли 2 аншлагові акустичні концерти в Києві в МЦКМ (Жовтневому палаці): нове звучання пісень, камерна атмосфера при свічках та близько 4 тисяч фанів. Але найголовніше — завдяки цим виступам "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" зібрали 2 мільйони гривень для допомоги Збройним Силам України. 

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ відіграли в Києві концерти з ексклюзивною акустичною програмою
Фото: пресслужба гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

У програмі концерту були найкращі хіти: "Без неї ніяк", "ДИМ", "Весь світ", "Зорі запалали", "Вільні люди" у новому звучанні. Також ексклюзивно для слухачів акустичних концертів гурт виконує пісні, які вже роками не грали наживо: "Най би вже весна", "Хочеш" та "До небес".  

Найемоційніший момент відбувся саме під час виконання "Най би вже весна" — глядачі просто не змогли стримати сліз.  

Ми роками не виконували цю пісню на наших концертах. Це дуже сумний трек, тому, особливо під час повномасштабного вторгнення, мені здається, що треба виконувати пісні, які більше ндихають, як-от: "Вільні Люди" чи "Героям". Проте люди дуже просили саме "Най би вже весна", і ми вирішили все ж зіграти її. Вона просто неймовірно звучить саме в акустиці. І реакція залу була дивовижна, — зауважив Сергій Танчинець. 

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ відіграли в Києві концерти з ексклюзивною акустичною програмою
Фото: пресслужба гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Акустичні концерти вже відбулися у Львові та Івано-Франківську, але "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" знайшли чим здивувати саме київських слухачів. На біс прозвучала пісня "Хочеш", яку вони не виконували наживо вже декілька років.  

Лише завдяки двом концертам у Києві "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" разом з глядачами вдалося зібрати 2 мільйони гривень на потреби Збройних сил України. Ці кошти спрямують на збір гурту "WOGOНЬ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" для закупівлі снайперських комплексів та FPV-дронів.  

До речі, перші 15 снайперських комплексів, придбаних з виручених коштів, вже передали бійцям.  

Під час концерту також провели благодійний аукціон. Серед лотів: акустична гітара з автографами всіх учасників гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ", книга з підписами командирів полку "Азов", а також футболка збірної України з футболу з підписами усіх гравців. 100% коштів з аукціонів скерують на закриття збору. 

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ відіграли в Києві концерти з ексклюзивною акустичною програмою
Фото: пресслужба гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Куплений вами квиток на концерт гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" — це донат для українських військових, а отже — внесок у нашу перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Немає іншого шляху у нас з вами як шлях до перемоги. І саме зараз весь український народ та в першу чергу Збройні Сили України рухають нашу країну до цієї неминучої української перемоги, – каже Сергій Танчинець. 

Ексклюзивний акустичний тур "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" охоплює всього 5 міст. У Львові, Івано-Франківську та Києві концерти вже відбулись. Одеса (23.04) та Дніпро (26.04 та 27.04) ще чекають зустрічі.  

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ відіграли в Києві концерти з ексклюзивною акустичною програмою
Фото: пресслужба гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Актуальний графік та квитки доступні на сайті гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ".

Раніше "ТиКиїв" писав, що Макс Барських у межах благодійного туру "Зорепад. На біс" виступив із sold out концертом у столиці Ізраїлю — Тель-Авіві. Під кінець шоу артиста почалась масована атака Ірану на Ізраїль. Як співак і його команда пережили атаку — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації