До Дня Європи у Києві хочуть встановити 3D-конструкцію за 700 000 грн

До Дня Європи у Києві хочуть встановити 3D-конструкцію за 700 000 грн Візуалізація з тендерної документації

До Дня Європи у Києві планують встановити 3D-конструкцію у вигляді логотипа міста вартістю 700 тисяч грн. Про це йдеться в оголошенні на порталі електронних закупівель Prozorro.

Замовником виготовлення та встановлення об'єкта є Київський центр розвитку туризму. Встановити її планують біля будівлі КМДА на Хрещатику.

Згідно з тендерною документацією, це має бути інтерактивна конструкція з нержавіючої сталі у вигляді тривимірних дзеркальних літер KYIV висотою два метри й товщиною 40 см.

На кожній літері будуть нанесені гравіювання назв міст-побратимів Києва. Літери стоятимуть на гранітній основі, а попереду них має бути встановлений графічний бренд міста.

Метою встановлення конструкції, згідно з документацією, є "окреслення партнерських зв'язків міста Києва з містами побратимами".

Зазначимо, що кінцевим строком подання тендерних пропозицій було 26 березня, проте жодної пропозиції на той момент не надійшло. У зв'язку з цим торги не відбулись. 

Нагадаємо, для будівництва Національного військового меморіального кладовища офіційно виділили дві земельні ділянки під Києвом площею близько 265 га.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації