В одному з храмів Київщини зіграють концерт з нагоди річниці деокупації області

В одному з храмів Київщини зіграють концерт з нагоди річниці деокупації області Фото: Бучанська міськрада

Цієї неділі, 31 березня, у Храмі Святого Апостола Андрія Первозванного, що розташований у Бучі, зіграють концерт "БУЧА: LACRIMOSA". Захід буде присвячений другій річниці деокупації Київської області і пам'яті невинно вбитих українців. Про це повідомили на сайті Міністерства культури та інформаційної політики України.

Програма концерту міститиме твори українських і закордонних композиторів. Це концертштюк Олександра Козаренка, біциніум Sallis Ерхарда Боденштатца, прелюдія і алеманда ля мінор Роберта де Візе, арія O let me weep та твір Music for a while Генрі Персела, каприс ре мінор Жозефа Даль Абако, вальс з циклу "Тиха музика", твори "Вечірня серенада" та "Миттєвості серенади" Валентина Сильвестрова, кант "Мати Милосерда" Дмитра Туптала, "Колискова янгола" з циклу "Сoncerto grosso з позитивом" Євгена Петриченка. 

Виконавцями цих творів будуть артисти Liatoshynskyi Capella.

  • ДЕ? Буча, Храм Святого Апостола Андрія Первозванного, бул. Богдана Хмельницького, 7
  • КОЛИ? Неділя, 31 березня. Початок о 13:00
  • СКІЛЬКИ? Вхід вільний
В одном з храмів Київщини зіграють концерт з нагоди річниці деокупації області
Афіша

Місце проведення концерту обрали невипадково. В Київській області саме Буча була епіцентром трагедії, де росіяни вбили і закатували понад 422 жителів міста. Кожна третя загибла мирна людина на Київщині протягом першого місяця повномасштабної війни була з Бучі.

Територія бучанського Храму Святого Апостола Андрія Первозванного стала братською могилою для вбитих жителів міста. Загалом на території церкви було знайдено 117 тіл, серед яких 30 жінок і двоє дітей.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відкриють виставку фронтових світлин авторства відомого подружжя фотографів з Одеси Костянтина і Влади Ліберових. Мета виставки благодійна — всі отримані кошти передадуть на закупівлю FPV-дронів для військових.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації